Skip to content

Legyél Ideiglenes Befogadó

Életet menthetsz egy kutya ideiglenes befogadásával

Ha szereti a kutyákat, de nem képes hosszú távú elköteleződést vállalni hogy örökbefogadjon, miért ne lehetne ideiglenes befogadója valamelyik kutyánknak?

Az ideiglenes vigyázás a kutyáinkra a szervezetünk egyik legfontosabb és legörömteljesebb része. Ha megnyitja otthonát egy rászoruló állat előtt, az azt jelenti, hogy megmenti annak a kutyának az életét, akár úgy, mivel az utcán volt azelőtt, nagyon nehéz helyzetben volt, vagy esélye sem volt hogy életben maradjon.

Ha ezekben a helyzetekben nem cselekszünk gyorsan, hogy otthont találjunk azoknak a kutyáknak, akiknek még van esélyük nálunk, akkor lehet, hogy másként esélyük sem lesz. Mi lehetünk az utolsó reménységük, hiszen bár máshol is vannak állatmentők, ők is sok esetben nehézségekbe ütköznek a több állat befogadása miatt mert lehet telt ház van náluk már.

Egy kutyánk nevelése azt jelenti, hogy otthonában látja vendégül a rád bízott állatot. Amíg egy állat az Ön gondozásában van, szervezetünk biztosítja Önnek az adott kutya táplálékát és gyógyszereit. Ha bármilyen orvosi ellátásra, például kezelésre vagy gyógyszeres kezelésre van szükségük (tabletta vagy folyékony formában), elmagyarázuk Önnek minden részletet, hogy hogyan kell ezt elvégezni. Azt is kérnénk, hogy tájékoztasson minket egészségi állapotukról, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha olyan problémát észlel, amely figyelmet igényel. Ha saját állatai is vannak, fontos, hogy meglegyenek az oltásai.

Töltse ki az alábbi űrlapot, ha ideiglenes befogadó szeretne lenni!

Küldj nekünk üzenetet


  Előnyben részesített elérési mód:
  Emailmobilotthoni telefon
  Hány éves vagy?
  18 év alatt18-2930-4445-6465 év felett
  Egy házban élsz?
  IgenNem
  Társasházban vagy lakásban élsz?
  TársasházLakásNem
  Ha társasházban vagy lakásban él, szabad állatokat tartani az épületben?
  IgenNem
  Van tapasztalata állatokkal?
  IgenNem
  Van autója arra az esetre, ha a kutya szállítására lenne szükség?
  IgenNem