Skip to content

Gazdis Visszajelzések

Íme néhány szó örökbefogadóinktól

“Holnap megyünk haza és pont holnap lesz 4. hónapja, hogy Neked és Andornak köszönhetoen igaz családra találtam.
Köszönöm! Mangó”

– Ági

“Nyaralónkban vagyunk, mi sátorban alszunk és Diego is velünk volt.”

– Annamari & Bence

“Nem gyozök hálás lenni neked Judit Kárpáti ❤️Ilyenkor percekig gyönyörködök benne! Boldogság van.”

Erika

“Régen írtam, de igazándiból nem sok minden történt. Bodza még mindig háromszor eszik egy nap. Nem is eszik, hanem fal. A bordái már egyáltalán nem kitapinthatók, csak a gerince dudorodik ki. Úgy gondoltam, hogy lassan átállunk a kétszeri evésre, mert nem szeretném, ha elhízna. Gyönyörű a szőre, csak a hátán nem akar nőni. Ugyan ki fogom vizsgáltatni, de ha nem lesz a hátán szőr, az sem baj, mert ez lesz az ő szexepilje. Már teljes mértékben hallgat a nevére. Én állandóan simizem, puszit adok Bodzának. Engem fogadott el gazdijának. Mindenhova követ, mint a csík, vagy keres a lakásban. Nagyon egymásra találtunk. Nagyon jól megértjük egymást. Egyik szeme mindig rajtam van. Ő imádatom középpontja. Minden vezényszavamra jól reagál. Szóval nagyon jó kutyust választottam. Végtelen a boldogságom.”

– Ildikó

“Huba családtag lett, már tesók a Lucával meg Matyival. A szomszéd birkáit órákig nézi, csak simire jön Holnap megyünk dokihoz utolsó oltásra. Kapott szép nyakörvet. Imádom, nagyon bujós. Szépen eszik. Jaaa es a rosszcsondkodást Lucámtol simán tanulja”

– Gábor

Eddig mindig tenyésztőtől vettünk kutyust. Egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet erre a lehetőségre hogy örökbe fogadhatnánk. Akkor láttam meg a Te posztodat. Örömmel láttam, hogy gyorsan válaszoltál, és Lettike helyett ajánlottad Szanát. Ez olyan jól esett, már azt hittem, hogy alkalmatlannak találnak minket gazdinak. Pedig mi tényleg családtagnak tekintjük őket. Hálásan köszönöm, hogy bíztál bennünk. Mindent megteszünk azért, hogy Szana boldog legyen.

– Edit & Dóra

Sikertörténeteink

Örökbefogadáson gondolkodik?

Tájékozódjon örökbefogadási folyamatunkról!