Skip to content

Az örökbefogadási folyamat

Tájékozódjon örökbefogadási folyamatunkról!

Nagyon fontos számunkra, hogy minden állat számára megfelelő otthont találjunk. Minden kutyának megvan a maga egyénisége, és szeretnénk gondoskodni arról, hogy a kutya szükségletei egyezzenek az Ön szükségleteivel, amikor a következő családtagot keresi otthonába.

Egy nagyon aktív kutyát egy aktív családhoz kell elhelyezni, egy olyan kutyát, amely még mindig nem áll készen arra, hogy gyermekes családba kerüljön, mert például képzésre van szüksége, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy gyermek nélküli családhoz kell mennie, hacsak nem továbbképzést biztosítanak. Ezért megnézünk minden fontos részletet, hogy biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbb családot minden kutyának.

Örökbefogadásunk szokásos folyamata az, hogy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon nekünk üzenetet, ha szeretne örökbe fogadni egy kutyát. Miután megkaptuk ezeket az információkat, felhívjuk Önt és megbeszéljük milyen típusú kutyát keres. Ha van egy örökbefogadható kutyánk, amely megfelel az Ön igényeinek, akkor egy találkozást is meg tudunk szervezni, ha úgy gondoljuk, hogy Ön a megfelelő jövőbeli gazdijelölt.

Kérjük, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, hogy a lehető leghamarabb kapcsolatba tudjunk lépni Önnel.

Köszönjük, hogy megkeresett minket.

Sikertörténeteink

Legyél ideiglenes befogadó!

Ha nem biztos abban, hogy készen áll-e egy hosszú távú elkötelezettségre, gondolt-e arra, hogy megnyitja otthonát és szívét
hogy az egyik kutyánkat átmenetileg befogadja, amíg örök otthonra nem talál?